Spesialiseringer

Solcelle i Trondheim og omegn? Vi hjelper deg!

Vi er spesialisert på montering av solceller og gjør jobber i Trondheim og rundt som f.eks. Tiller, Melhus, Klæbu, Orkanger, Stjørdal og Støren. Vi gjør det enkelt for deg å få installert den beste solcelleløsningen - tilpasset dine behov og din lommebok.

Få pristilbudLes mer

Eller prøv vår kalkulator: Sjekk pris her!

Elektriker fra Trondheim Elektro monterer solcelle

Dine fordeler ved å installere solceller på tak

 • Redusert strømregning
 • Miljøvennlig energikilde
 • Lave installasjonskostnader
 • Vedlikeholdsfri installasjon

Høye strømpriser og økt miljøbevissthet gjør solceller til et klokt valg. Solcellepaneler kan drastisk redusere strømregningen og er en ren energikilde som ikke forurenser.

Hvorfor andre velger Trondheim Elektro for installasjon av solceller?

 • Konkurransedyktige fornuftige priser
 • Sparer opptil 32 500,- via støtteordning
 • Hjelp til finansering
 • Paneler og utstyr av ypperste kvalitet
 • Gratis råd, befaring og tilbud
 • Trivelige løsningsorienterte trøndere
 • Enkel dialog og prosess
 • Fikser også mer avanserte oppdrag

Slik går du frem

 1. Finn størrelsen på taket ditt
  Gjør det enkelt uten å forlate godstolen. Se video her.
 2. Velg type solcellepanel
  Velg Optimizer for best effekt. Velg String for rimeligst installasjon. Les mer om dette her.
 3. Sjekk pris i kalkulatoren nedenfor
  Få en prisindikasjon basert på ditt valg.
 4. Send oss en melding
  Fyll ut kontaktskjema og få kjapt svar.
 5. Godkjenn tilbud
  Vi sender deg et spesifikt tilbud tilpasset dine behov.
 6. Montering av anlegget
  Prosessen utføres etter avtale.
 7. Nyt resultatene
  Spar penger og bidra til en renere miljø!

Områder utenfor Trondheim vi også monterer i

 • Melhus
 • Tiller
 • Orkanger
 • Klæbu
 • Stjørdal
 • Støren

Bor du i nærheten, men utenfor disse områdene?
Kontakt oss for en vurdering!

Type bygninger vi installerer solcelle på

 • Hustak privatboliger
 • Næringsbygg
 • Låver
 • Borrettslag

Vi finner nesten alltid en løsning og setter pris på nye utfordringer.
Kontakt oss for en vurdering!"

Har du spørsmål?

Nederst på denne siden finner du ofte stilte spørsmål. Gjelder spørsmål om lønnsomhet, Enova-støtten eller type anlegg, finn svaret ditt der eller ta kontakt.

Vi brenner for solcelle og fornybar energi. Kontakt oss i dag for en hyggelig uforpliktende prat.

Kontrolltjenester vi tilbyr

VELG

Teknisk tilstandsvurdering av elektriske anlegg i bolig ved avhending anlegg

+
Tom bolig til salgs klar for elkontroll
Selge bolig?
Da trenger du analyse av tilstand

Før boligsalg er det fornuftig å få utført en elkontroll av det elektriske anlegget.

Opptil hvert fjerde boligsalg ender med en større eller mindre tvist mellom kjøper og selger. Oftest omhandler dette skjulte feil og mangler som kjøper ikke var kjent med. Den reviderte avhendingsloven har som mål om å gjøre bolighandel tryggere, ved å stille krav til at kjøper er tilstrekkelig opplyst i forkant av bolighandel.

Elektriske anlegg er i stor grad lite synlig, med unntak av det som er utenpå veggene eller taket. Dette gjør at et elektrisk anlegg kan inneholde mange skjulte feil og mangler.

Det meste av elektrisk utstyr er datostemplet slik at det er enkelt å tidfeste når installasjoner er utført. Er den elektriske installasjonen fra etter 1999, skal det foreligge erklæring om samsvar (samsvarserklæring).

For et problemfritt boligsalg vil en elkontroll bidra til at man får muligheten til å utbedre feil og mangler i forkant. Alternativt selge boligen med feil og mangler på det elektriske anlegget dokumentert i en rapport.

Som eiendomsmegler eller takstmann bør du velge en trygg partner på elkontroll. Dette vil bidra til trygghet for både kjøper og selger. Kjøper vil da kunne vurdere boligkjøpet på de rette betingelsene.

Kjøper vil i etterkant kunne dra nytte av at kontrollen er forsikringsgodkjent og få rabatt på sin forsikringspremie. Kontrollen er vanligvis gyldig i 5år.

Kontrollen innebærer at man går gjennom hele den elektriske installasjonen. Det vil si komponenter, sikringsskap, varmekabler og belysning. Gjennomgangen vil da enten kunne være målinger, termografi, demontering eller visuelt.

Installasjonen vurderes opp mot regelverk som var gjeldende når på installasjonstidspunktet. Det som vil vurderes er om dokumentasjon og om gjennomføringen er korrekt utført.

Den elektriske installasjonen vil også vurderes opp mot alder og forventet levetid.

Samsvarserklæring

Eller «godkjenning» som det også kalles, kan kun utstedes av person som har avlagt og bestått elektroinstallatørprøven og som er faglig ansvarlig i en virksomhet som er registrert i el-virksomhetsregisteret.

Enklere forklart vil det si at erklæringa om samsvar får du av din elektrikerbedrift etter at jobben er utført av faglært elektriker. Dokumentet er en garanti for installasjonen som bedriften har levert og erklærer at bedriften har fulgt gjeldende elektroregelverk.

Avhendingsloven sier at kan du ikke lenger selge din bolig “som den er”. Som selger vil du stå ansvarlig for alle feil og mangler ved boligen som ikke kommer frem i salgspapirene som overstiger en minste egenandel.

Lovendringen gjelder kun når formålet er å legge risikoen for skjulte feil hos kjøper - dermed kan du fortsatt begrense ditt ansvar ved å opplyse om feil, mangler eller mistanker på forhånd. Formålet med endringen i loven er en mer grundig tilstandsrapport og et bedre vurderingsgrunnlag for kjøperen i forkant av salget.

Eltakst og tredjepartsvurdering

+
Advokat leser tredjepartsvurdering ved tvist etter boligsalg
Tvist etter salg av bolig?
Vi utfører eltakst for deg

I forbindelse med boligsalg kan det dukke opp skjulte feil eller mangler som selger ikke har opplyst om i sin egenerklæring.

Her utføres en nøye gjennomgang av den elektriske installasjonen, hvor vi legger vekt på å tidfeste den elektriske installasjon som er gjenstand for tvisten med tidligere eier/selger.

Det vil bli kalkulert et prisestimat på hvor mye det vil koste å utbedre de påpekte feil og mangler på det elektriske anlegget.

Det vil i de fleste tilfeller være behov for å bygningsmessige arbeider i forbindelse med retting av avvik. Vi har samarbeid med byggtakstmann og tar med disse kostandene i vår rapport. Dette gjør
behandling av saken enklere ved at man kun har 1stk rapport å forholde seg til.

Disse oppdragene går ofte via boligkjøperforsikringen, men også direkte via kjøper dersom det ikke er tegnet boligkjøperforsikring.

Vi har erfaring og kompetanse når det kommer til å stille som sakkyndig vitne og stiller opp dersom det skulle bli nødvendig.

Eltakst gjennomføres i hovedsak som en elkontroll, men innebærer mer inngripen og dokumentasjon når det kommer til å tidfeste installasjon, samt det å sette opp prisestimat for utbedringer.

Trenger du tredjepartsvurdering ved tvist i boligsalg?

For slike oppdrag stiller vi opp som en nøytral tredjepart i forbindelse med tvister. Det kan f.eks. være å avdekke årsak til eventuelle feil, lage et prisestimat på utført arbeid ved tvist om oppdragets
kostnader, vurdere valgte løsninger opp mot norm og forskrifter.

Vi har erfaring som sakkyndig vitne i retten og stiller opp dersom det skal bli behov for slik bistand.

Trondheim Elektro AS innehar alle sertifiseringer i NEK 405 kontroll serien og er foretaksseritifisert hos DNV. I tillegg til dette har vår kontrollør 20år med erfaring som elektriker og er utdannet som
elektroinstallatør.

Dette gjør at Trondheim Elektro AS dermed kan tilby kontrolltjenester med unik faglig kompetanse og erfaring.

Trondheim Elektro AS er også den bedriften i Trondheim som har flest og høyeste vurderinger på Google fra fornøyde kunder, noe som tilsier at man blir godt ivaretatt igjennom hele prosessen.

Kontrolltjenester utført av Trondheim Elektro AS sikrer dine verdier.

Elkontroll bolig

+
Kontrollerte godkjente elektriske kontakter i vegg

Hensikten med elkontroll bolig er brannforebygging. Et hvert elektrisk anlegg har en forventet levetid og behov for vedlikehold. Jevnlig vedlikehold øker levetiden til det elektriske anlegget. Ofte vil elektriske anlegg gjennomgå bruksendringer gjennom årenes løp. Dette kan f.eks. være ved boligsalg, endret bruksmønster osv. Riktig bruk av den elektriske installasjonen er en av de viktigste momentene når det kommer til brannsikkerhet. Lading av elbil vil blant annet føre til en stor endring av bruken i et elektrisk anlegg og det er viktig at hele den elektriske installasjonen er tilpasset denne bruken. Dette kan f.eks. være egenskaper til eldre utstyr som ikke ivaretar elsikkerheten i boligen på en god måte når bruken endres.

Ved gjennomføring av en elkontroll bolig vil vi avdekke eventuelle feil og mangler i boligen som bør utbedres. Vi vil også komme med gode råd og anbefalinger til elsikkerhetsmessige forbedringer som kan utføres for å få et sikrere elektrisk anlegg som er tilpasset det aktuelle bruksmønstret. Vi sørger for å opplyse deg slik at ditt el-anlegg får økt brannsikkerhet og elsikkerhet.

Gjennom bred erfaring fra denne typen arbeid, så kan Trondheim Elektro AS legge ekstra fokus på det som kan være problemområder i forskjellige typer elektrisk installasjoner. Gjennomføring av elkontroll bolig vil i de fleste tilfeller føre til reduksjon av din forsikringspremie. Trondheim Elektro AS innehar alle sertifiseringer i NEK 405 kontroll serien og er foretaksseritifisert hos DNV. I tillegg til dette har vår kontrollør 20år med erfaring som elektriker og er utdannet som elektroinstallatør. Trondheim Elektro AS kan dermed tilby kontrolltjenester med unik faglig kompetanse og erfaring. Dette sammen med at vi er den bedriften i Trondheim som er mest og høyest vurdert på Google, gjør at man er både sikret høy faglig kompetanse og at man blir godt ivaretatt igjennom hele prosessen. Kontrolltjenester utført av Trondheim Elektro AS sikrer dine verdier.

Elkontroll næring/sameie/borettslag

+
Næringsbygg elkontrollert

Trondheim Elektro AS anbefaler bedrifter og boligselskaper å følge opp sitt lovpålagte ansvar med internkontroll av sitt elektriske anlegg.

Ikke bare er dette et lovpålagt krav som alle virksomheter, borettslag, sameier og andre organisasjoner skal følge, men også viktig for å hindre uønskede driftsbrudd. Feil i det elektriske anlegget kan som kjent føre til strømbrudd eller i verste fall brann og dette kan være skadelig for din virksomhet.

Periodisk kontroll er et viktig hjelpemiddel for å avdekke feil og mangler i elektriske anlegg. Dette er forebyggende og forlenger levetiden til den elektriske installasjonen.

Det er også viktig at man får muligheten til å planlegge vedlikeholde og nede tid til et gunstig tidspunkt. Uønskede driftsbrudd treffer oftest når det passer som dårligst og kan få betydelige økonomiske konsekvenser.

Sameier og borettslag er underlagt samme krav som næringsbygg og det er styrets ansvar å sørge for internkontroll elektro for det elektriske anlegget som tilhører fellesanlegget.

Elektriske anlegg er ikke tryggere enn det svakeste ledd og vi anbefaler derfor at sameier og borettslaget legger til rette for at det også blir utført kontroll i hver boenhet.

Hensikten med internkontroll er brannforebygging. Et hvert elektrisk anlegg har en forventet levetid og behov for vedlikehold. Jevnlig vedlikehold øker levetiden til det elektriske anlegget.

Ved gjennomføring av en internkontroll vil vi avdekke eventuelle feil og mangler som bør utbedres.

Vi vil også komme med gode råd og anbefalinger til elsikkerhetsmessige forbedringer som kan utføres for å få et sikrere og et mer økonomisk elektrisk anlegg som er tilpasset det aktuelle bruksmønstret.

Vi sørger for å opplyse deg slik at ditt el-anlegg får økt brann,- og elsikkerhet.

Gjennom bred erfaring fra denne typen arbeid, så kan Trondheim Elektro AS legge ekstra fokus på det som kan være problemområder i forskjellige typer elektrisk installasjoner.

Gjennomføring av elkontroll næring vil i de fleste tilfeller føre til reduksjon av din forsikringspremie.

Trondheim Elektro AS innehar alle sertifiseringer i NEK 405 kontroll serien og er foretaksseritifisert hos DNV. I tillegg til dette har vår kontrollør 20 år med erfaring som elektriker og er utdannet som elektroinstallatør.

Trondheim Elektro AS kan dermed tilby kontrolltjenester med unik faglig kompetanse og erfaring. Dette sammen med at vi er den bedriften i Trondheim som er mest og høyest vurdert på Google, gjør at man er både sikret høy faglig kompetanse og at man blir godt ivaretatt igjennom hele prosessen.

Kontrolltjenester utført av Trondheim Elektro AS sikrer dine verdier.

Internkontrollforskriften sier:
«Eier/brukers ansvar for vedlikehold innebærer en plikt til å forvisse seg om at anlegget til enhver tid tilfredsstiller de sikkerhetskravene som gjelder. Hvor omfattende dette vil være, avhenger av hvor komplisert anlegget er og hvilken risiko som er forbundet med anlegget og det utstyr som er tilknyttet til dette.»

Elkontroll landbruk

+
Gårdsbruk ved grønn eng og blå himmel

Landbrukseiendommer er høyt representert i brannstatistikken. Brann i landbruk fører som regel til store dyretragedier og til tap av store bygningsmasser.

En elektrisk installasjon i en driftsbygning utsettes for helt andre påkjenninger enn de fleste andre installasjoner. Disse påkjenningene fører til at elektrisk utsyr har en lavere levetid sammenlignet med installasjon i f.eks. bolighus.

Feil med gjennomføringen av elektriske anlegg i driftsbygning vil ofte føre til enda kortere levetid og større risiko for elektrisk feil.

Et eksempel kan være manglede tetting av kapslinger til utstyr og sikringsskap. Dette fører fort til skader da utstyr blir utsatt for et miljø de ikke er laget for å tåle.

Trondheim Elektro AS erfarer at de fleste avvik som avdekkes ved elkontroll landbruk er med på å forlenge levetiden til den elektriske installasjonen. Som en direkte konsekvens sparer dette eier/bruker for kostnader på lang sikt, i tillegg til at elsikkerheten og brannsikkerheten er ivaretatt.

Elkontroll landbruk utføres alltid sammen med elektrotermografi. Les mer om nedenfor.

Gjennomføring av elkontroll landbruk vil føre til betydelig reduksjon av din forsikringspremie.

Trondheim Elektro AS innehar alle sertifiseringer i NEK 405 kontroll serien og er foretaksseritifisert hos DNV. I tillegg til dette har vår kontrollør 20år med erfaring som elektriker og er utdannet som
elektroinstallatør.

Trondheim Elektro AS kan dermed tilby kontrolltjenester med unik faglig kompetanse og erfaring. Dette sammen med at vi er den bedriften i Trondheim som er mest og høyest vurdert på Google,
gjør at man er både sikret høy faglig kompetanse og at man blir godt ivaretatt igjennom hele prosessen.

Kontrolltjenester utført av Trondheim Elektro AS sikrer dine verdier.

Elektrotermografi

+
Boligblokk elkontrollert

Termografi utføres ved at man benytter et varmesøkende kamera til å avdekke høye driftstemperaturer eller temperaturforskjeller i elektriske anlegg.

Termokamera gjør enkelt forklart at man ved hjelp av øynene kan se forskjell på temperaturer på objekter som er i søkeren til kameraet.

Dette er et meget effektivt hjelpemiddel til å avdekke tilstand og finne eventuelle feil før disse kan føre til driftsstans.

Dette gjør at man kan planlegge inn vedlikehold istedenfor å oppleve en driftsstans, brann eller branntilløp i det elektriske anlegget ditt.

Har du utstyr i din næring som er spesielt viktig for driften anbefaler vi årlig termografering.

Feil knyttet til varmgang kan hurtig utvikle seg dersom den vonde sirkelen har startet.

PVC isolasjon vil nemlig avgi klorgass når lederen oppnår 70 grader. Denne gassen fester seg ved tilkoblingspunkt. Herfra vil denne feilen bare utvikle seg til det verre helt til man utbedrer feilen.

Ved bruk av termokamera avdekker man dette før feilen blir så alvorlig at den blir synlig, fører til driftsstans, brann eller branntilløp.

Trondheim Elektro AS innehar alle sertifiseringer i NEK 405 kontroll serien og er foretaksseritifisert hos DNV. I tillegg til dette har vår kontrollør 20år med erfaring som elektriker og er utdannet som elektroinstallatør.

Trondheim Elektro AS kan dermed tilby kontrolltjenester med unik faglig kompetanse og erfaring. Dette sammen med at vi er den bedriften i Trondheim som er mest og høyest vurdert på Google, gjør at man er både sikret høy faglig kompetanse og at man blir godt ivaretatt igjennom hele prosessen.

Kontrolltjenester utført av Trondheim Elektro AS sikrer dine verdier.

Elkontroll av fiske-, fangst- og lastefartøy under 15 meter

+
Fiskebåt

Det elektriske anlegget om bord i fiske-, fangst- og lastefartøy under 15 meter skal kontrolleres av aksepterte elektroforetak i samsvar med gjeldende forskrifter. Det er reder som er ansvarlig for å få fartøyets elektriske anlegg kontrollert med kontrollintervall 5 år.

Trondheim Elektro AS tilbyr elkontroll om bord i fiske-, fangst- og lastefartøy under 15 meter inkludert elektrotermografi, som godkjent akseptert elektroforetak hos DSB.

Tidligere arbeid
Montering av solcellepaneler

Et utvalg av tidligere jobber vi har gjort

Kontakt oss for tilbud

Få pristilbud

Vi kontakter deg på mail eller telefon

Utmerket!

For at vi kan gi deg tilbud, gjør følgende...

 1. Ta bilde av taket (tiltenkt område)
 2. Ta bilde av sikringsskapet (innvendig)
 3. Send bildene til post@trondheim-elektro.no

Vi vil sende deg pristilbud snarlig

Ups... noe gikk galt
Vennligst forsøk på nytt eller kontakt oss på andre måter.

Ring oss for en hyggelig prat om Solcelle

Ring 703 10 095

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster solcellepanel på taket?

+

Det er mye som spiller inn når det kommer til kostnaden for solceller på taket. Dette kan være hvilken taktype man har, størrelse på takflaten, høyde til taket over bakken osv. Solcelleanlegg på et standard bolighus vil ofte koste fra kr 60 000 til kr 180 000. Prøv vår kalkulator ovenfor på siden for å finne ganske så nøyaktig estimat på ditt tak.

Er solcellepanel avhengig av sol?

+

Solcellepanel er ikke avhengig av sol for å produserer strøm. Solcellene produserer strøm, så lenge det er dagslys.

Er det lønnsomt med solcellepanel?

+

Montering av solcelleanlegg vil ikke alltid ha kost nytteffekt. Dersom man har takflater med lite sol som følge av himmelretning, det er bygninger, trær eller lignende som skygger for taket, så vil dette minske lønnsomheten. Det er også enkelte taktyper som fører til høy montasje kostnad som f.eks. torvtak.

Hva koster 100 m2 solcellepanel?

+

Man kan regne med mellom 3000 till 4000 kr per m2 for solcellepanel.

Hvor mye strøm produserer solcellepanel pr m2?

+

Det finnes paneler med forskjellige størrelser og spesifikasjoner, men et solcellepanel produserer omtrentlig 220W per m2.

Hvor mye solcellepanel trenger man?

+

Det er flere faktorer som spiller inn når man designer et solcelleanlegg. De viktigste faktorene er tilgjengelig areal på taket, taket sin himmelretning og eget forbruk av strøm. Det er mest lønnsomt å bruke opp strømmen man produserer selv. Det vil derfor ikke alltid være lønnsomt å fylle opp hele taket sitt med solcellepaneler dersom man har store takflater. Eksempel kan være et nedlagt gårdsbruk som har store takflater, men lite forbruk. Overskuddstrøm får man betalt for av netteier, men det er ikke like gunstig å selge strømmen til netteier som det er å benytte den selv, slik det er i dag.

Hvilket solcellepanel er best?

+

Det finnes mange leverandører av solcellepanel. De fleste solcellepanelene har lang garanti og levetid. Man kan se at noen opererer med større Watt styrke per panel enn andre leverandører. Det som likevel er viktigst er Watt per m2, siden solcellepanelene kan variere i fysisk størrelse og man derfor kan se seg blind på oppgitt Watt styrke. Det vil også være en fordel å benytte seg av veletablerte produsenter og merker når man investerer i solcelleanlegg. Utstyret har lang levetid, men det er veldig greit å kunne skaffe reservedeler dersom noe skulle gå i stykker.

Hvor mye strøm gir et solcellepanel?

+

Et solcellepanel på rundt 400W vil tilnærmet gi 1,5-1,7A.

Kan man montere solceller selv?

+

Det mekaniske arbeidet som omhandler montering av solcellepanel kan man utføre selv. Alt som omhandler kobling av solcellepanel, optimizer, inverter kan i henhold til lovverk (FEL og FEK) kun utføres gjennom registrert EL-virksomhet ved bruk av faglært personell.

Hvordan fungerer Enova-støtten?

+

Enova gir 7.500 kroner i støtte ved installasjon av solcelleanlegg. I tillegg får du 1.250 kroner per KWp installert effekt, opptil 20 kW. Dette betyr at du totalt kan få inntil 32.500 kroner. ‍Vi hjelper deg slik at dette blir enkelt å til.

Bør jeg velge paneler av typen String eller Optimizer

+

Vi leverer i hovedsak to typer anlegg som produserer solenergi. Begge disse anleggstypene monterer vi med nedfelte kassetter som en del av taket ditt eller på skinner over ditt eksisterende tak. Fullintegrerte solcelleanlegg er også noe vi leverer. Et fullintegrert solcelleanlegg vil si at solcelleanlegget er selve taket. Velg String om du vil ha rimeligst mulig pris for installasjon. Om du vil ha mest mulig effekt, da velger du Optimizer. Solcellepaneler av typen String‍ Tradisjonell løsning og det rimeligste type solcellepaneler. Denne typen anlegg er noe mer følsom for skygger enn f.eks. typen Optimizer-solcellepaneler. Ved skygge på et panel vil resten av solcellepanelene som er på samme String få redusert produksjon tilsvarende panelene med skygge. Solcellepaneler av typen string vil ikke kunne «slås av» så lenge det er sol ute og dette må tas hensyn til ved service og vedlikehold. Solcellepaneler av typen Optimizer‍ Optimizer solcellepaneler fungerer slik at det er kun panel med skygge som får redusert produksjon og at man kan lese av i app hva hvert enkelt panel produserer til enhver tid. Dersom det skulle være et panel som produserer mindre enn andre, så vil man raskt finne ut dette. Man vil dermed også vite eksakt plassering til panelet uten omfattende feilsøking. Dersom man legger ut kursen til solcelleomformeren vil også man «slå av» solcellanlegget. Dette gjør service og vedlikehold enklere og tryggere.

Sagt av våre kunder

Kundevurderinger fra Mittanbud.no
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
StjerneStjerneStjerneStjerneTom Stjerne
StjerneStjerneStjerneTom StjerneTom Stjerne
StjerneStjerneTom StjerneTom StjerneTom Stjerne
StjerneTom StjerneTom StjerneTom StjerneTom Stjerne

"Veldig godt fornøyd med Trondheim Elektro. Møter opp til avtalt tid, og gjennomfører arbeidet effektivt og med bra kvalitet. De er imøtekommende og hyggelige. Kan anbefales på det sterkeste."

Magnus Moan fra Trondheim
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
StjerneStjerneStjerneStjerneTom Stjerne
StjerneStjerneStjerneTom StjerneTom Stjerne
StjerneStjerneTom StjerneTom StjerneTom Stjerne
StjerneTom StjerneTom StjerneTom StjerneTom Stjerne

"Usedvanlig trivelig, imøtekommende og serviceinnstilt elektriker. Godt forberedt før ankomst, noe som minimerte faktisk tid brukt på stedet. Fulgte tett opp etter utført jobb for å sikre at vi fikk ønsket effekt av jobben. Veldig fornøyd!"

Tore fra Melhus
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
StjerneStjerneStjerneStjerneTom Stjerne
StjerneStjerneStjerneTom StjerneTom Stjerne
StjerneStjerneTom StjerneTom StjerneTom Stjerne
StjerneTom StjerneTom StjerneTom StjerneTom Stjerne

"Løsningsorientert og hyggelig elektriker. Møtte opp til avtalt tid hver gang og gjorde grundig arbeid til en konkurransedyktig pris."

Thomas fra Trondheim

Ta kontakt

For effektiv rimelig utførelse og hyggelig samarbeid
Kontakt oss for gratis befaring og pristilbud
Vi setter pris på alle henvendelser!

Skriv til oss

Skriv nedenfor og få svar på mail eller telefon

Takk for henvendelsen!

Vi svarer deg på epost eller telefon så snart vi kan.

Ups... noe gikk galt
Vennligst forsøk på nytt eller kontakt oss på andre måter.

Elektrikere på hustak smiler ved solcellepaneler
41